ناتمام

خواص تخم شربتی

پنجشنبه, ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۴:۵۳ ب.ظ

خواص تخم شربتی

 خواص تخم شربتی , خواص تخمه شربتی برای پوست , خواص تخمه شربتی برای کودکان , خواص تخمه شربتی برای لاغری

تخم شربتی در حقیقت دانه‌های گیاه ریحان کوهی است که به علت داشتن ترکیبات لعاب‌دار به صورت محلول در آب (شربت) استفاده می‌شود. لعاب این دانه‌ها پس از جذب آب به صورت ژله‌ای درمی‌آید که می‌تواند برای رفع عطش مورد استفاده قرار گیرد. تخم شربتی خواص زیادی دارد و این‌گونه نیست که فقط برای فصل گرما توصیه شود.نام‌های دیگر این گیاه: بادروج، تره خراسانی، اوقیمن، حوک، بورنگ، صریرا و بادروج ابیض می‌باشد.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص تخم شربتی و خاکشیر برای پوست و مو و کودکان و ورزشکاران در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

تاریخچه تخم شربتی

تخم شربتی از قدیم به‌عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگه‌داشتن فشارخون و لاغر شدن بسیار مؤثر است.
بیماری‌های تنفسی را با تخم شربتی برطرف کنید . تخم شربتی برای درمان بیماری‌های تنفسی مفید است.مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه،
سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت مؤثر است.نام دیگر تخم شربتی دانه چپا است که دانه‌های چیا سرشار از مواد مغذی هستند و به نوعی قهرمان گمنام هستند. منیزم که به کاهش کورتیزول (هورمون استرس) کمک می کند. باز هم برای استفاده از این ماده‌ی معدنی دلیل می‌خواهید؟ پایین بودن سطح منیزیم بدن باعث سردرد و خستگی می‌شود.

طبع تخم شربتی

طبیعت تخم شربتی (به انگلیسی : basil seeds) سرد و خشک می باشد. دانه ریجان سرشار از آنتی اکسیدان ها، فلاونوئید ها، ویتامین A، ویتامین K، لوتیئن، زاکسانتیین، پتاسیم، مس، کلسیم، آهن، منیزیم و منگنز می باشد. تخم شربتی را می توان برای تهیه شربت تخم شربتی، تخمه شربتی و خاکشیر، انواع آبمیوه و اسموتی و ژله تخم شربتی استفاده کرد.

سم زدایی با تخم شربتی

تخم شربتی برای تصفیه خون، درمان مسمومیت غذایی و پاکسازی روده عالی عمل می کند. مصرف تخم شربتی دارای خاصیت دیورتیک بوده، برای سلامت و سم زدایی کلیه ها مفید است و تهوع را درمان می کند.

تخم شربتی در بارداری

مصرف تخم شربتی برای زنان باردار توصیه نمی شود چون باعث کاهش شدید استروژن خون می شود و این می تواند قاعدگی را تحریک کرده و ممکن است عوارض جانبی بر روی جنین ایجاد کند.

گیاه تخم شربتی

تخم شربتی گیاهی خودرو، یک ساله و شبیه به ریحان ولی با برگ‌ها و تخم‌های ریزتر است. ساقه‌های آن مربع شکل و گلش مایل به قرمز و صورتی است. این گیاه در اوایل بهار در کوهستان‌ها و بیابان‌ها می‌روید.تخم این گیاه سیاه شفاف است و وقتی‌که در آب ریخته شود بلافاصله حالتی خمیری و لعاب‌دار در آب ایجاد می‌کند که بسیار لغزنده است و رنگش متمایل به رنگ خاکستری می‌شود. لعاب این دانه‌ها پس از جذب آب مانند فالوده می‌شود.

مضرات تخم شربتی

– تخم شربتی در مقادیر زیاد ممکن است باعث سرگیجه، خون در ادرار، کما، کاهش شدید سطح قند خون، کاهش فشار خون و خونریزی در برخی افراد شود. – معمولا مصرف معمولی تخم شربتی همراه غذا برای بچه ها عوارض خاصی ندارد اما مصرف زیاد آن در برخی موارد باعث بروز مشکلات کبدی در کودکان می شود. – زنان باردار و کسانی که از اختلالات تیروئید یا مشکلات هورمونی رنج می برند قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

خواص تخمه شربتی چیست , خواص تخمه شربتی برای مو , خواص تخمه شربتی در بارداری , خواص تخمه شربتی و خاکشیر

خواص تخم شربتی برای لاغری

استفاده از تخم شربتی در محلول آب یکی از بهترین مواد برای کم کردن وزن است. دانه‌های ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشد تا مدت‌ها فرد را سیر نگه می‌دارد و به جای خوردن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها، می‌توان از تخم شربتی استفاده کرد.

  • arghavan miri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی