طرز تهیه پای سیب
طرز تهیه پای سیب
پای سیب یا تارت سیب (به انگلیسی: Apple pie) یکی از انواع پایهای میوه است که مادهٔ اصلی آن سیب است. در بعضی از انواع آن ممکن است خامهٔ زده شده یا بستنی بر روی آن قرار بگیرد. خمیر این شیرینی به طور معمول از دو قسمت تشکیل شده، قسمت زیرین به صورت یکپارچه است و معمولاً در قسمت بالایی آن نوارهای باریک قرار دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پای سیب خانگی آمریکایی و فرانسوی قالبی سیب و دارچین بدون فر در قابلمه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه پای سیب
- ۵۰۰ گرم آرد
- ۲۵۰ گرم کره
- ۱ عدد زرده تخم مرغ
- یکهشتم قاشق چایخوری نمک
- ۱۵ قاشق غذاخوری شیر کم چرب کاله
- یکدوم قاشق چایخوری وانیل
- ۳ قاشق غذاخوری شکر
- ۵ عدد سیب
- ۱ قاشق چایخوری دارچین
- یکچهارم قاشق چایخوری جوز هندی
- یکدوم لیوان شکر
- ۱ قاشق غذاخوری کره
- ۱ قاشق چایخوری آبلیمو
طرز تهیه پای سیب
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل آماده کنید. قالب مخصوص پای را خوب چرب کنید تا خمیر پای به آن نچسبد.
برای تهیه خمیر پای آرد را با وانیل، شکر و نمک مخلوط کرده سپس کره سرد را به تکههای کوچک تقسیم کنید و به آرد اضافه کنید.
کره را به کمک نوک انگشت با آرد مخلوط کنید سپس شیر سرد را اضافه کرده و مواد را خوب ورز دهید تا خمیر تردی به دست آید. کافی است مواد با هم مخلوط شوند؛ بنابراین از زیاد ورز دادن خمیر پرهیز کنید.
در ادامه خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت خمیر را به وسیله وردنه خوب پهن کنید تا اندازه قالب شود سپس خمیر را داخل قالب پهن کنید به طوری که دیوارههای قالب را نیز بپوشاند.
برای آماده سازی فیلینگ یا مواد داخل پای، سیبها را پوست کنده و به صورت حلقهای برش دهید سپس با دارچین، جوز هندی، شکر، آبلیمو و کره مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید.
برای آماده کردن خمیر روی پای، نیمه دیگر خمیر را با وردنه خوب پهن کنید سپس با کمک یک چاقو خمیر را مانند نوارهای باریک بریده و حالت بافت روی سیبها بچینید.
در آخر زرده تخم مرغ را بزنید و به وسیله برس آشپزی روی پای بمالید و ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی خمیر طلایی شود.
پای سیب را میتوانید همراه با بستنی و قهوه سرو کرده و نوش جان کنید.
- ۹۸/۰۲/۲۹