ناتمام

خواص آب سیب

سه شنبه, ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۰۳ ب.ظ

خواص آب سیب

 خواص آب سیب , خواص آب سیب زمینی , خواص آب سیب زمینی برای پوست , خواص آب سیب و هویج

آب سیب یکی از انواع آب میوه ‏هاست که برای سلامتی بدن بسیار مفید است. دانشمندان معتقدند نوشیدن آب سیب نسبت به‌ ‌خود سیب، در حفظ ‌سلامتی موثرتر است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص آب سیب و هویج ناشتا برای نوزادان و کودکان و بزرگسالان در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

ارزش غذایی آب سیب

در آب سیب چه چیزهایی وجود دارد؟ سیب حاوی تعدادی مواد مغذی ضروری است و برای همین است که بیشتر متخصصان سلامت خوردن یک سیب در روز را توصیه کرده‌اند. آدم‌های زیادی وجود دارند که نوشیدن آب سیب را بیش‌تر از مصرف آن به صورت تازه دوست دارند. ارزش غذایی آب سیب با سیب تازه برابر است، به شرطی که از سیب تازه گرفته شده‌باشد. آب‌میوه‌های موجود در بازار معمولا دارای مواد نگهدارنده است که ارزش غذایی آب سیب را پایین می‌آورد. از این رو، برای بهره‌مندی از حداکثر فواید و مواد مغذی آن بهترین راه این است که در خانه آب سیب واقعی درست کنید.

خواص سیب

فیبر موجود در سیب برای سلامت دستگاه گوارش مفید است و باعث بهبود هضم، درمان معده درد و زخم معده می شود. سرماخوردگی سیب قرمز حاوی ویتامین C و آنتی اکسیدانی به نام کورستین است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی مفید می باشد. قلب سیب دارای فلاونوئید بسیار قوی به نام کورستین و آنتی اکسیدان های زیادی است که باعث کاهش فشار خون بالا و کاهش چربی خون شده و به درمان بیماری های قلبی و عروقی کمک می کند. کبد و کبد چرب ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و آنتی اکسیدان های موجود در سیب آن را به یک سم زدای قوی کبد تبدیل کرده که با کاهش چربی کبد می تواند به درمان کبد چرب کمک کند.

خواص آب سیب برای سرطان

آب سیب بهترین مدافع در برابر تومورها و سرطان، به ویژه سرطان ریه است. ثابت شده‌است فلاونوئیدها و فنولیک اسیدها برای پیشگیری از گسترش تومورها و سلول‌های سرطانی موثر است. این ترکیبات به آسانی در سیب پیدا می‌شود.

آب سیب و آسم

یکی از مزایای منحصر به فرد آب سیب این است که حاوی فلاونوئید است. گفته می‌شود این میوه که مصرف آن ضروری است، از حملات آسم جلوگیری می‌کند. به علاوه فلاونوئیدها در تقویت و اثربخشی ریه‌ها نقش مهمی دارند. اخیرا پژوهش‌ها اثبات کرده‌است افرادی که به‌طور مرتب آب سیب مصرف می‌کنند در مقایسه با دیگران عملکرد ریوی بهتری دارند.

پاکسازی کبد با آب سیب

خاصیت قلیایی سیب به پاکسازی سموم مضر/ مواد زاید که محصولات جانبی کبد است، کمک می‌کند. به علاوه سطح pH بدن را حفظ می‌کند. پکتین موجود در پوست سیب دستگاه گوارش را تقویت می‌کند.

  • arghavan miri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی